„Hozd ki magadból és
életedből a legtöbbet!”

Címlap        Programok        Egyéni konzultáció        Infó Ésháról        Partnerek        Hírlevél + Ajándék


MIKOR?

2012. szeptember 29-30.
és
2012. október 6-7.
9:00 - 18:00

Sors - és Életfeladat
Születési energiák I.
4 napos tanfolyam - 2 hétvégeHOL?

Hétholdház
II.ker. Lövőház u. 24.
félemelet 1. 101-es csengő.
A 2 Mammut között.
OKTATÓSas Ágnes
Ésha franchise partner
www.fenyuttorok.hu

Készségfejlesztés és hatékony kommunikáció
SZÜLETÉSI ENERGIAMINTÁK oktató
MENNYIBE KERÜL?

12.700.- Ft / nap.
Jegyzet: 3.500.- Ft
JELENTKEZÉS

06 (20) 540-8422Készségfejlesztés és hatékony kommunikáció

SZÜLETÉSI ENERGIAMINTÁK
ÉLETFELADAT-RENDSZER I.


Kedvcsináló videó: Klikkelj ide!


Ismerd meg belső motivációid, késztetéseid, fedezd fel a téged mozgató hajtóerőket! Érezz rá, milyen, amikor egy irányba/ a célod felé/ haladnak az energiáid!

Tapasztald meg, milyen az élet szándékával együtt áramolni, hogy a felmerülő akadályokat ne problémáknak, hanem kihívásnak, téged támogató, szelíd tanításnak lásd!

Talán te is elgondolkodtál már azon, hogy miért kerülsz bele bizonyos élethelyzetekbe. Talán benned is megfordult már a gondolat,hogy nem véletlenül alakulnak úgy a dolgaid és nem véletlenül vannak pont azok a kapcsolataid sem, mint kísérőid egy hosszú úton. Talán sejted már, hogy TANIÍT AZ ÉLET!

Ha megszülettél, szükségszerűen fogsz anyagi tapasztalatokat szerezni az anyagi valóságban.

Húsodon, bőrödön, minden sejteddel, fizikailag is átéled a szellemi tanítást. A földi létben tudod a legjobban elfelejteni a szellemi hátteredet, a szellemi okát és célját itt létednek.

Egy dolog segít csak át: Ha megérted az okokat, ha megérted, hogy mi hozta azt létre benned, ha mögé látsz a paravánnak és szeretni tudod a tapasztalatot. Mindent egy csapásra más szemszögből látsz.

Az élet végtelen szimbólumrendszer, titokzatos tó, mely csak arra vár, hogy megfejtsd! Születési adataid ismeretében összefüggések tiszta rendszeréhez jutsz, megismered saját és mások energia hálóját.

Ha ráhangolódsz a számok dimenziójára, megérzed a szellemi rezgést, meglátod a tapasztalatok szellemi okát. Valójában, mint örök létező magadat kívánod próbára tenni,kihívást keresel. Itt a megoldó kulcsod az értés és megértés.

Itt az ideje, hogy leleplezd a leckéidet.
Itt az ideje, hogy végy egy nagy levegőt és leugorj egyenest a saját tavad mélyére és felhozd a kincseid.

Azon túl, hogy érteni fogod, miért történik meg veled, rálátsz, hogy benned mi hozta létre pont ennek a tapasztalásnak a vágyát. Hogyan hívtad TE meg a tapasztalást.

Ezen a tanfolyamon feltárjuk és kezeljük, oldjuk pszichéd rezonanciáján lévő blokkokat, hogy használni tudd az előnyöket, hogy energiáid céljaid megvalósításának irányába tudjanak áramolni.

Alkalmazott technikák

A tanfolyamon az elméleti tudáson túl az izomtesztelés módszerét is elsajátítod. Nincs szükséged kineziológiai tudásra. A tanfolyam elvégzésének nincsenek előfeltételei.

A tréninget megelőző napokban aludd ki magad, pihenten érkezz, ha lehet. Mivel energiákkal dolgozunk, jó ha a tanfolyam ideje alatt nem fogyasztasz alkoholt, kávét és egyéb izgató vagy nyugtató szereket, pl. antidepresszánst vagy nyugtatót és ne fogyassz nehéz vagy zsíros ételeket. Érkezz könnyű testtel és pihent elmével. Így teszel magadért a legtöbbet. Szeretettel

Szeretettel

Sas Ágnes
Ésha franchise partner
www.fenyuttorok.hu

Készségfejlesztés és hatékony kommunikáció
SZÜLETÉSI ENERGIAMINTÁK oktató


AJÁNDÉK  LETÖLTHETŐ  ELŐADÁS  HANGANYAG  ITT !
Most minden hírlevél feliratkozónak!

Copyright © 2014.       Kellemen Monika Ésha       Minden jog fenntartva.                         ELÉRHETÖSÉG:     Telefon: 06 (20) 382-2088     E-mail: info@esha.hu